Planering av logga

| 0 comments

Hej!

Just nu sitter vi och planerar hur vi vill att loggan ska se ut. Eftersom vi fem har hållit ihop hela livet så känns det som om vi ville ha med något som skulle representera det, men ändå representera oss på något vis.

Vi har suttit och läst på om färger och dess betydelser och bestämt oss för att ha med färger som blå, orange, gul och grön. Det är bara positiva och lugna färger, och det är så vi vill representera oss.

Sedan ville vi visa för alla att vi hållit ihop, även fast det inte alltid varit speciellt lätt. Speciellt inte när jag (Beatrice) gick i nionde klass och Adéle kom fram till mig och frågade om jag skulle komma på hennes pyjamasparty. Hon gick i trean då..

Och hur förklarade man för sina klasskompisar att man hellre gick på stan med någon som var fyra år yngre än en själv?

Vi har alltid haft något speciellt och alltid valt varandra framför andra. Vänner som man vet att man kommer ha hela livet. Sådana som man kan vara ifrån länge, men när man kommer hem är allt som vanligt igen.
Det kommer aldrig gå att förklara oss med ord.

För att representera detta så valde vi att läsa på om träd.
Träd symboliserar odödlighet, någonting som vi verkligen kan förknippa till vår vänskap. För även om Julia inte är med oss här på jorden längre, så är hon alltid med oss. Vår vänskap går inte att döda.

Vi har alla efternamn som vi alltid förknippat till träd när vi var yngre. Jag och Julia heter Björch i efternamn, så vi var själva trädet. En Björk.

Amanda heter Löfgren, så hon ger grenar och löv till Björken. Stina heter Lif i efternamn, hon är den som ger trädet liv. Adéle heter Rundgren, hon är den som förser träder med fina, runda grenar.

Trädets grenar förenar jorden med himlen. Ett träd symboliserar vishet, stryrka och skydd.

I morgon ska vi till Vision 2 igen och presentera denna idé för Micke, så han får något att bygga på.

/Juliaresan

Kommentera

Required fields are marked *.