”BDS Vi tar hand om bilen”

| 0 comments

Hej!

Nu har vi åkt runt i Göteborg och letat efter en bilverkstad som vill hjälpa oss. Det gick faktiskt mycket snabbare än vad vi trodde!
Jag (Beatrice) hade ringt runt till många på morgonen och var lite smått irriterad eftersom ingen ville ställa upp. Jag tyckte att det var bättre att åka runt till olika bilverkstäder istället så då bestämde vi oss för att göra det!

Vi började med att åka till en Mekonomen Bilverkstad som låg på Varbergsvägen 1 i Göteborg. Där fick vi träffa Alf som var verkstadschef. Vi berättade för honom om vårt projekt och han ville hemskt gärna hjälpa oss, men hade tyvärr inte tid idag eftersom de hade så mycket däckbyten på gång.
Vi stod där inne och väntade på honom i 10 minuter och vi förstod redan då att de inte skulle ha tid, det var bilar som åkte in och ut precis hela tiden.

Vi var väldigt skeptiska till att någon skulle vilja hjälpa oss, då vi inte hade några pengar alls att finansiera oss med. Det vi däremot kunde erbjuda var en plats på hemsidan och deras logga på servicebilen som ska med i sommar. Och det är värt mer än några pengar i världen om ni frågar oss!

Alf kände en som han trodde kunde hjälpa oss, så han ringde ett telefonsamtal och sedan förklarade han vägen för oss.
Det han inte förklarade för den som han pratade med var att vi inte hade något att finansiera oss med.

Vi följde vägbeskrivningen och kom till en mack som hette BDS/PREMAGERA AB. Det var både BDS och en Preem-mack.

Där fick vi träffa Leif, som var verkstadschef. Alf från Mekonomen hade berättat för oss att han kom från Norrland, något som gjorde oss väldigt glada då det känns som att norrlänningar hjälper varandra överallt.

Vi berättade för Leif om vad vi gjorde i Göteborg och vad som hade hänt med bilen. Vi berättade för honom om hela vårt projekt och han fick även en dummy av vår folder.
Han pratade ihop sig med sina arbetskamrater och de verkade skeptiska till en början. Det var ganska mycket som var fel på den lilla passaten Skurt. Det är en Passat Sedan 1.8T från 97, så den har varit med en tid.

Leif kom fram till oss och sade att han ville vara med. Han hade själv varit sjuk i cancer för några år sedan och ville mer än gärna hjälpa till.

Där stod vi, fyra tjejer från Östersund som nog aldrig varit lyckligare. Vi tackade så mycket och lämnade bilen på verkstaden.

Nu sitter vi i ett konferensrum på hotellet och väntar på att filma Sebastian! Det känns så himla bra allting, skulle ringa till Leif i morgon vid lunchtid och hämta bilen då.

TACK så himla mycket till BDS PREMAGERA AB i Gamlestaden!

Lånade en gatubild från hitta.se
BDS PREMAGERA AB

BDS PREMAGERA AB

Slakthusgatan 10
415 02 GÖTEBORG
031- 51 21 01
/Juliaresan

Kommentera

Required fields are marked *.