Möte med Patrik Jemteborn

| 0 comments

Idag har vi träffat en människa som fått oss att tänka i lite nya och annorlunda banor än vi tidigare gjort. Denna man heter Patrik Jemteborn, kommer man från Östersund/Jämtland så har man lite koll på vem han är. Bland annat så är han värd för många event och dylikt.

Vi träffades på Clarion Hotel Grand i stan och vi berättade om vårt projekt. Så fort vi pratat klart så kom han med massa nya idéer, han påpekade också saker vi kanske borde ändra. Vi satt mest och tänkte ”Men vad smart, varför har vi inte tänkt på det?” till varje sak han sa, haha. Man märkte verkligen att han är kunnig inom många områden och vi babblade på ganska länge.

På 5 minuter lyckades Patrik ringa dit Staffan Jonsson, försäljningschef på Clarion Hotel Grand i Östersund. Vi berättade kort om vårt projekt och han lät positiv till det. Förhoppningsvis får vi bo på Clarions hotell i sommar, vi ska kontakta hotellen i de olika städerna senare.

När vi gick därifrån så kändes det som att vi fått helt ny energi! För visst kan man fastna lite grand när man är 4 tjejer som tänker väldigt lika. Därför är det bra att träffa andra människor som kan se på projektet från en annan synvinkel.

Nej, nu ska vi fortsätta jobba vidare!

/Juliaresan

Kommentera

Required fields are marked *.