Sara Lööf

| 1 Comment

Idag har vi träffat Sara Lööf och filmat henne. Vilken vacker och fin människa! Hon är en av de som överlevt cancer men fortfarande går på återbesök i hopp om att bli friskförklarad en dag.

Vi satt mest och fikade och pratade i flera timmar, det blir lätt så när man har gått igenom samma helvete men på olika sätt. Det blev väldigt känslosamt eftersom hon var sjuk samtidigt som Julia och de skrev med varandra, delade sina historier och tankar. Tårar fälldes men det kändes bara bra, ibland måste man släppa fram känslorna som de kommer, inte hålla tillbaka dem.

Vi filmade henne i Vision 2:s lokaler och snacka om en naturbegåvning framför kameran! Vips så var det färdigfilmat. Precis som när vi filmade Sebastian så var det oerhört naturligt på något sätt. Men det blir väl så när man pratar om något som tar upp en så stor del av ens vardag, ens liv. Det var mycket inspirerande!

 

 

 

 

 

 

Sara har även en blogg, så har ni lite tid över kan ni kika in där: http://sarassplace.blogg.se/

/Juliaresan

One Comment

  1. Åh detta hade jag inte sett! Vad otroligt gulliga ni är! Tyckte det var så himla kul att träffa er och känna att man bidrog till något bra, ni är så bra ni tjejer!

    kram på er! <3

Kommentera

Required fields are marked *.