Sebastian Hansson, en riktig kämpe

| 0 comments

Vilken lång dag det har varit, men nu är vi äntligen klara. Vi väntade på Sebastian nere i lobbyn på hotellet, vi var nog alla lite nervösa inför att träffa honom. Det känns rätt konstigt att ta kontakt med en person i ett sådant här syfte och sedan mötas några veckor senare. Men en glad Sebastian kom in på hotellet, vi kramades och sedan gick vi upp till ett konferensrum som vi fått låna över dagen.

Vi hade köpt med oss lite fika och satt och pratade först. Vi har ju läst om hans sjukdom och vad han gått igenom på bloggen men det är en helt annan sak att få höra det direkt från honom själv. Han var väldigt trevlig och öppen och det var lätt att prata med honom om allt möjligt. Vi bollade lite idéer om hur hans del i filmen skulle se ut och sen började vi filma.

Det tog ganska lång tid att filma så vi hoppas att Sebastian inte blev alltför less! Men det var mycket runt om som vi inte kunde rå för, bland annat när folk gick i trappor och när byggarbetare lät – det kommer med i filmen och då hör man inte vad han säger. Så en stor eloge till Sebastian som orkade med all tid i rampljuset!

Tack för allt Sebastian! Du är fantastisk och det hoppas vi att du vet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebastian var en sådan som allt kändes naturligt med från första början. Det blev många skratt, men också endel tårar. Men det är precis så det ska vara när man gör något så känsloladdat som detta.

Vill ni läsa mer om Sebastian så har ni hans blogg här: http://cancerlivsstil.blogg.se/

/Juliaresan

Kommentera

Required fields are marked *.