ICA Supermarket

| 3 Comments

Hej allihopa!

 

 

 

Idag cyklade vi till de olika ICA-butikerna för att se om de vill vara med och skänka pengar till vår insamling. Det tog inte allt för lång tid innan alla ICA Supermarket-butikerna bestämde sig för att de ska skänka 25 000 kr! Det är ICA Supermarket Valhalla, ICA Supermarket Traktören, ICA Supermarket Matmästaren, ICA Supermarket Blå center och ICA Supermarket Brunflo som kommer skänka 25 000 kr tillsammans. TACK så mycket för att ni vill vara med och bidra!

Vi väntar på svar från de två andra, men förhoppningsvis vill de vara med och hjälpa till de också.

Vi kom även på en ny idé för att samla in pengar. Vad det är för något får ni veta när vi satt igång det, det blir troligtvis imorgon.
Det känns fortfarande lite overkligt att vi kommit så långt på så kort tid! Och alla fina kommentarer vi får, det är underbart att alla Ni engagerar er så mycket. Tack för allt stöd!

/Juliaresan

3 Comments

  1. Vilket jobb ni gör och vilka otroliga människor ni är. Julia måste vara stolt över er, vilka vänner hon har.

    Kram Sandra

  2. Ni är fantastiska! Pengar är medlet som hjälper cancerforskningen men det initiativ och den tid ni skänker till detta går inte att omsätta i pengar. Ni sprider värme, hopp, inspiration och glädje i sorgen och saknaden av Julia. Ni hedrar henne och ni gör skillnad för de som kommer att drabbas av cancer i framtiden.

  3. Ni är så starka tjejer! ett tips är att ta kontakt med radio, när ni åker till öland. :)

Kommentera

Required fields are marked *.