En sen update efter en lång och händelserik dag

| 1 Comment

Hej alla underbara människor som kikar in på vår hemsida!

Idag har varit en väldigt händelserik dag som ni kanske har sett. Barncancerfondens hemsida har legat nere eftersom det blev för mycket trafik på grund av vår insamling!
Jag (Stina) vet inte hur många människor som har kontaktat oss och kommit med underbara kommentarer om vilket bra jobb vi gör. Det känns bra att så många sprider Juliaresan på alla sätt och vis, vi är evigt tacksamma för det. I skrivande stund så har vi samlat in över 60 000 kronor – på mindre än 2 dygn!

Idag har vi fixat ytterligare 2 nya sponsorer, den ena ska vi träffa någon gång snart för att prata mer om samarbetet men vi kan berätta om den andra!

 

 

 

Vi gick till Stadium idag för att fråga om de ville vara med på vår Juliaresa. Idag kom även artiklarna ut i ÖP så nu kan alla i Jämtlands län framför allt se vad vårt projekt handlar om. Vi fick träffa Henrik på Stadium och lämnade över vår folder och berättade om vad vi gör. Det är lättare att prata med sponsorer nu när allt är offentligt och man inte behöver hålla det hemligt. Henrik ville självklart vara med och sponsra! Vi fick till och med välja ut alla grejer idag också och det blev lite grejer. Stadium sponsrar oss med träningsskor, vattenflaskor, vätskebälte, cykelhandskar, pannband och strumpor! Tack så otroligt mycket för hjälpen!

Vad fort allt har gått och vilken respons! Fortsätt att visa filmen för alla ni känner så att fler kan gå in och skänka pengar!

/Juliaresan

One Comment

  1. Gud vad tårögd jag blev av denna video :’/ snyft säger jag bara. Vilken fantastisk sak ni gör tjejer! Lycka till på resan och jag beklagar verkligen <3

Kommentera

Required fields are marked *.