Tack ESMK10B för er fina hyllningskonsert

| 2 Comments

Igår var vi på hyllningskonsert som Julias klasskamrater ifrån ESMK10B på Palmcrantzskolan hade ordnat. En hyllningskonsert för Julia.

De öppnade konserten med vår film och innan de började spela sade dem att de hoppades på att de skulle kunna sprida lika mycket glädje och kärlek som Julia gjorde varje dag.

De sålde fika och alla pengar de drog in skänkte dem till vår insamling, det blev en summa på totalt 6090 kronor!!

Vi vill passa på att tacka alla från Julias klass, det var en jättebra konsert igår och ni lyckades sprida enormt mycket glädje och kärlek. Tack för ett superfint initiativ och tack för bidraget till vår insamling!

Många kramar från oss i Juliaresan.

 

2 Comments

 1. Jag brukar nästan aldrig engegera mig eller donera pengar till olika organisationer (händer ibland att jag lägger ner småpengar i burkarna på Ica, men inget mer). Men efter att jag har sett er video och blivit otroligt berörd (tårarna rann under hela videon) så kände jag att jag måste göra något. Så jag har nu skänkt 50 kr till er insamling!
  Jag tycker er idé och ert engagemang är helt otroligt. Ur den sorg ni har, har det vuxit fram en fantastisk idé!
  Jag hoppas att man en dag hittar botemedlet mot cancer, för det är en hemsk sjukdom.
  Min mormor och en av mina gammelmostrar dog i cancer. Jag hann aldrig träffa min mormor eftersom hon dog innan jag föddes. Men jag fick se vad sjukdomen gjorde med min gammelmoster och det var hemskt.

  Jag kommer följa er resa via er blogg & facebook!

  Lycka till!

  • Hej Louise!

   Tack så jättemycket för dina fina ord. Det värmer verkligen att höra.

   Vad kul att du följer oss! Vi kanske ses i sommar!

   Många kramar från oss i Juliaresan.

Kommentera

Required fields are marked *.