Vår resväg

| 5 Comments

Hej!

Många av er har frågat om vår resväg i sommar, så här nedan kan ni se vår lilla rutt!:)

Vi kommer att lägga ut en mer exakt resväg senare, så var inne här och kika så får ni se hur vi kommer att cykla i sommar så ni kan komma ut och möta oss.

Många kramar från oss i Juliaresan,
Beatrice, Amanda, Stina och Adéle.

5 Comments

 1. Jag bara måste få berömma er tjejer för ert otroliga initiativ! Tror Julia skulle vara stolt över er tjejer, och allt ni har åstadkommit.

  Har givetvis valt att blogga och uppmärksamma detta på min blogg: http://mammasvardag.se/2012/may/juliaresan-en-resa-som-raddar-liv.html#comment

  Hoppas det hjälper er på vägen!

  Kram Sanna

 2. Jag vill bara säga hur otroligt glad ja är för att ni fantastiska tjejer gör det här. Jag förlorade själv min farfar i cancer och jag vet hur fruktansvärt det är att förlora någon man älskar. Julia skulle ha varit så otroligt glad för att ni gjorde det här, ska försöka sprida vidare det här till andra! Ni är helt otroliga!

 3. HÄRLIGT!!!Ni är så FANTASTISKA.Tänk vad Julia är stolt i sin änglahimmel.Lika stolt är vår Simon som gick bort 2008 endast 13 år.Han fick en hjärntumör.Hans skola genomför ”Simonloppet”vartannat år.Dom pengarna går till BCF,sjukhusets terapi och till en ”Glassfond”Även Barncancerfondens hus ,Almers hus har fått sin del.Alla kan vi göra något.Cykla nu försiktigt och stort lycka till.Kram från Kia (Simons mamma)

 4. Tänk på att man inte får cykla över Ölandsbron. Det går bussar som man lastar cyklarna på, tror det är Kalmartrafiks bussar. Så kolla om ni får åka med gratis, annars blir det problem. Lycka till!

 5. Det vore bra att få veta var eran resa kommer gå så man kan få chansen att träffa er och skänka lite pengar till eran insamling! Det ni gör är verkligen speciellt och ett otroligt fint budskap. Jag önskar er all lycka på eran resa :)

  Min moster gick bort förra våren och jag hoppas verkligen att ett botemedel snart ska komma fram så att ingen ska få genomlida den smärtan och saknaden..

Kommentera

Required fields are marked *.