2 veckor kvar!

| 0 comments

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi startar vår resa mot Öland. Till veckan ska vi spika det sista boendet, sista sponsorerna och sista ställena ni kan möta oss på. Bilen kommer stripas, affischer och liknande ska hämtas ut – ALLT måste bli klart, helst så fort som möjligt. Men det är inget som oroar oss, det kommer ordna sig!

Nu till veckan kommer Adéle hem från Peace & Love-festivalen och vi hoppas att Beatrice ska bli frisk från sin öroninflammation. Då kan vi börja cykla alla tillsammans igen! Jag (Stina) och Amanda har ju fått lite tips av min moster Bitte Håf om hur man cyklar på bästa sätt, gör säkra omkörningar och hur man ställer om cykeln. Så vi ska ta en tur med Beatrice och Adéle och lära dem allt vi kan.

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

/ Juliaresan

 

Kommentera

Required fields are marked *.