En cykeltur med Bitte Håf

| 3 Comments

Hej!

Idag var jag (Amanda) och Stina ute och cyklade tillsammans med Stinas moster Bitte Håf. Bitte cyklar väldigt mycket själv och cyklar också för Ride of hope, som också är en insamling till Barncancerfonden. Under cykelturen gav hon oss många bra tips! Vi cyklade ungefär 9 mil idag och det känns väldigt bra att ha provat på det. Vi får se hur kroppen mår imorgon:).

 

Vi stannade och fikade på Hembygdscafé i Lockne där vi åt väldigt goda våfflor!

Många kramar från oss i Juliaresan!

3 Comments

  1. Ni är verkligen inspirerande och får andra att vilja kämpa lite extra för att dra vårt strå t stacken. Nu är jag på väg till mina syskon på Åland och där ska jag sprida ert arbete så det nåt utanför landets gränser också! Styrkekramar till Er från Uppsala-Elli

  2. Det ni gör är fantastiskt. Jag beundrar er verkligen, lycka till på er resa! Jag önskar att jag kunde träffa er men jag bor i Finland så jag följer med er i tankarna. Kram! <3

  3. Ni är väldigt imponerande och starka tjejer! Cyklingen fixar ni utan problem, jag skulle bara vilja ge er ”riktiga” pedaler och cykelskor… Kram på er! Vi ses i Uppsala inför Ride of Hopes sista etapp 2012.

Kommentera

Required fields are marked *.