Midsommargudstjänsten

| 0 comments

I lördags var vi med på en midsommargudstjänst i Frösö kyrka. Den blev precis så fin som vi hade tänkt oss.

Vi fick agera ljus- och korsbärare samt gå in med evangelieboken i början av gudstjänsten. Två tjejer spelade fiol under hela gudstjänsten och de var väldigt duktiga.
När det blev vår tur att kliva upp och prata om oss och varför vi startade Juliaresan så blev det väldigt känslosamt. Det är svårt att stå och berätta om vilka vi är, vad vi gjort när vi var små och sen berätta om Julia och hennes sjukdomsperiod framför människor man inte känner, men det gick bra trots allt.

Vi hade valt ut psalmer som vi (tillsammans med Julia) tycker om och även en som Julia sjöng på hennes konfirmation. Kollekten samlades in och trots att det inte var jättemånga i kyrkan den dagen så samlades det in 3962 kr till Juliaresan! Det var till och med en snäll själ som lämnade en tusenlapp, det ser man inte varje dag. Tack alla som bidrog med en slant!

Efter gudstjänsten serverade vi fika på kyrkbacken. Det kanske låter tjatigt men det värmer enormt när ni kommer fram och pratar med oss, önskar oss lycka till och berömmer oss. Det känns otroligt bra.
Stort tack till alla som kom och var med oss på vår gudstjänst och även ett stort tack till Svante Tängmark, Shermine Nolander, Joakim Johansson och Mirella Sarp för att vi fick vara med.

Många kramar från oss i Juliaresan

Kommentera

Required fields are marked *.