Än så händer det grejer

| 0 comments

Hej alla underbara!

Det fortsätter att hända saker för Juliaresan. Imorgon, lördag den 1 september så kommer alla ope-lag här i Östersund spela hemmamatcher på Odensala sportfält där de möter andra länslag. Det kommer också finnas massa andra roliga saker att göra mer än att bara titta på fotboll, Birger som är sorsjöodjurets barn kommer att vara där. Så se till att ni får en kram av honom också!

Jag(Adéle) och Bea kommer att vara på plats från 11.00 då vi kommer att stå där med bössor så man får gärna komma fram till oss och prata lite och skänka lite pengar. All pant om samlas in under dagen kommer också att gå till Juliaresan. Tack så jättemycket för det!

Hoppas vi ses imorgon!
Många varma kramar från oss i Juliaresan <3

 

Kommentera

Required fields are marked *.