Skoterloppis!

| 1 Comment

Hej på er!

För några dagar sedan fick vi reda på att en nära vän till Adéles familj ordnat en skoterloppis, där 25% av nettointäkterna ska gå till Juliaresan!! Läs detta för mer information:

 • S K O T E R L O P P I S – i Brunflo 2012-09-22! Från AC – oändligheten vad avser skoterdelar. (Bl.a. Aktivs gamla lager). Allt mellan himmel och jord. Chassin, mattor, res.delar, kolvar, drivremmar, motordelar, slides, ljuddämpare, rutor, lager, stötdämpare, godis för veteranåkare, m.m. m.m. Tonvikt på skoterdelar – dessutom: Kanot, kombiseglare Askeladden med centerbord, Suzuki GSX 400 E, mopeder, bl.a. flakmoped i orginalskick, båtmotorer, 12-manstält komplett, husvagnsunderrede Kabe Safir Boggie, takst

  olar, betongtegelpannor (tusentals), tryckluftskolvar, tankar, reglerutrustning, slangar, ekolod, datordelar on masse (moderkort, minnen, grafikkort, adaptrar, burkar, routrar, brandväggar, nätverkskablar samt alla andra sorters kablar.

  Boka in Lördag 22/9 2012.

  Tid: kl 10.00-15.00

  Plats: Åkre 335

  Omfattning: Loppis av sällan skådat slag. Många överraskningar.

  Förtäring: Gratis varm korv till alla barn (oavsett ålder), kaffe och förfriskningar.

  Priser: Köp vad du vill – föreslå vad Du tycker det är värt, om vi inte kommer överrens, så kommer det att finnas en opartisk överkontrollant som avgör priset vid tvister.
  Möjlighet till transporthjälp finnes.

  25% av nettointäkterna går oavkortat till Barncancerfonden via ”Juliaresan” – Läs mer om Juliaresan på http://www.juliaresan.se/.

  Bonuspris till ”Bäste Loppisdeltagare” 1:a pris: i form av Tre stycken extraljus – xenonkonverterade (Hellakopior) 75w inklusive montering (värde ca 5000kr.) 2:a pris: Bränsletank till en folkracebil i form av en brandsläckare. (Monterat i bil). 3:e pris: Fri Cruisingkväll MB 430 V8 Kompressor. (Tre platser). Vinnare utses av familjen Dahlströms hemmavarande barn samt av överkontrollanten (beslutet kan ej överklagas)

  Tack snälla Gunnar Dahlström som anordnar detta!! Åk dit och fynda och var med och stöd vår insamling till barncancerfonden!

One Comment

 1. Så klart kommer vi, vi har ju gångavstånd, men kanske får vi ta bilen om vi gör några fynd!
  Rolig ide!

Kommentera

Required fields are marked *.