50 dagar

| 1 Comment

 Det är ganska precis 50 sen dagar sen vi kom fram till Böda, och fortfarande kan jag(Amanda) inte riktigt förstå att vi har cyklat 124 mil genom Sverige. Men det är ofta jag tänker tillbaka på det. Allt vi fick uppleva under resan, alla underbara människor vi fick träffa, och att det här verkligen kommer leva med mig hela livet.

Det här är efter första dagen när vi var framme i Borgsjö, här hade vi alltså ca 110mil kvar.

 

 Det är så fantastiskt att vi tillsammans med er har samlat ihop över en halv miljon kronor. Tillsammans så kan vi verkligen göra skillnad.

Jag har sagt det förut, jag kommer aldrig kunna beskriva hur mycket Fantastic Five betyder för mig. Det är dem jag har vuxit upp med, dem jag kan berätta allt för, jag vet att de alltid finns där för mig och hur länge det än dröjer innan vi ses så är allting som vanligt.

 

Vad som än händer så är vi alltid där för varandra, och vad som än händer så kommer det alltid att vara vi fem<3

 

.

One Comment

  1. Amanda! Vi tycker också att det är fantastiskt att ni fixade hela cykelturen 124 mil utan någon egentlig kunskap eller erfarenhet av att cykla så långt. När ni berättade om projektet tänkte vi ”oj ska de klara detta” Vi skulle ha tänkt med tanke på att vi känner er alla så väl att ni skulle klara det som ni faktiskt gjorde med flaggan i topp hela vägen. Ni har gjort en fysisk stark resa men också en inre, som ni har växt, att utan tvekan låta er filmas och intervjuas och allt det fina ni säger och vågar säga till människor som har kantat er resa är otroligt. Skulle du Amanda eller någon av er andra (Bea har alltid vågat) trott att ni så avslappnat stå i intervjuer i radio och tidningar innan denna resa. Så underbara ni är och alltid har varit med Julia och oss i familjen. Kramar i massor!

Kommentera

Required fields are marked *.