Bland hundratals kärleksord, där finns du.

| 9 Comments

Imorse var jag med om en sådan otroligt grej, så jag känner att jag måste dela med mig.

Igår fick jag en ask med kylskåpsmagneter med en massa kärleksord med mera så man kan bilda fina budskap på sitt kylskåp. När jag satte mig med det för en stund sedan så upptäckte jag att de hade orden ”du” ”o” ”jag”. En självklarhet för mig att ha på mitt kylskåp, men egentligen ville jag skriva ”du o jag, Julia”

Började leta efter ensamma bokstäver i hopp om att kunna bilda namnet Julia. Bokstaven J fanns inte, så det var omöjligt.

Började gå igenom orden igen, kanske kunde jag hitta ett ord som jag kunde förknippa med Julia, bland alla dessa kärleksord. Blickade ner och mina ögon träffade ordet, Julia.

Gnuggade ögonen både en och två gånger, detta kan inte stämma? Kollade ner igen och såg att, jo, det är ett namn. Det står Julia. Bland alla dessa kärleksord står namnet Julia.

Försökte hitta förklaringar, tänkte att man kanske kunde köpa specifika namn i asken, men personen som jag fick dessa av hade inte gjort det. Hon visste inte heller att man kunde göra det. Det kan man inte heller.

Tänkte sedan att det kanske är Romeo & Julia som finns med där bland kärleksorden. Nej, Romeo finns inte. Det enda namnet som finns är Julia.

Då släppte jag allt. Alla försök till att hitta förklaringar, den här förklaringen är ju så självklar. Så självklar för mig. Detta var menat.

Det finns så mycket vi inte förstår och som vi inte heller ska förstå, vi ska bara finna oss i att det är så.

Det här gjorde min dag. Det gjorde en stor del av mitt liv.

När jag sedan tittar på bilden upptäcker jag att jag fått med andra ord i bakgrunden. De syns bara lite. ”skulle” ”sakna” ”r” (bildas ordet saknar) ”godis” ”möta”.
Längst upp i högra hörnet står även bokstäverna ”lska” framför dem är bokstaven ä, ordet blir alltså älska. På denna bild, lyckades jag fåna ordet ”älska” ”saknar” ”möta” ”godis” och ”skulle”.

Ryser, fast på ett bra sätt. Du & jag, Julia.

9 Comments

 1. Jag tror det kan vara Julias sätt att visa dig att hon fortfarande finns med dig :) många gånger när våra nära och kära går vidare så stannar själen kvar som för att trösta<3

 2. Så fint, jag ryser också, av glädje.
  Ha en bra dag!

 3. Åh, vad fint Bea! Det var denna lördags mirakel i vardagen. Tack för att du delade med dig. Fick mig att fälla några tårar och tänka på att störst av allt är kärleken som överlever döden.. Stor kram / Linda

 4. Så himla fint! <3

 5. Jag känner inte dig eller Julia men jag har följt er resa, juliaresan. Jag har gråtit och skrattat och berörts av er djupa vänskap. Det är säkert hennes sätt att visa att hon finns med dig. Riktig vänskap överlever allt! / Jenny

 6. Så härligt! Ett tecken från Julia för att påminna att hon är med dig <3

 7. Underbart! Vad härligt!

 8. Så fint tecken! Hon finns med <3

 9. Bea det kanske är dags för dig att lyssna på det Julia sa om ett besök hos ett medium ;O) jag har alltid förnekat eller rättare sagt inte vågat trott på sådant men blev övertalad en gång att följa med på en privat sittning behöver inte gå in på detaljer men jag var otroligt skeptisk till allt som har med andra sidan att göra men kan idag säga att det finns, dom finns här med oss för det som hände mig skulle ALDRIG mediumet ha kunnat få reda på bara den personen som finns på andra sidan och jag visste om det som sades

Kommentera

Required fields are marked *.