Vila i Frid

| 3 Comments

Hej på er!

Under morgonen har jag (Beatrice) hittat denna artikel via en vän på facebook. Har gråtit mig igenom allt. Alla ni som kikar in här, ta er tid att läsa denna artikel.

När man läser om detta så förstår man inte att det är sant. Man förstår inte att det är precis såhär det ser ut. Det är såhär det ser ut när barn dör i cancer.

Vi måste få ett slut på detta. Bidra till barncancerforskningen. Har du redan bidragit, bidra igen. Jag bidrar varje månad och lever som en pank lusråtta- men hellre det än att inte leva alls.
TACK alla ni för ert bidrag och alla ni som bidragit till vår insamling. Ni gör skillnad!

Tryck HÄR för att läsa om Sebastian.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vila i Frid.

3 Comments

  1. Så himla stark artikel! Tårarna bara rann. Att ett barn ska behöva kämpa och lida så, och den hjälplösheten man känner som familjemedlem är fruktansvärd! Jag kunde faktiskt känna att det var skönt för min lillasyster Felicia när hon fick somna in, skönt för henne att kampen och smärtorna var över. Precis som Sebbes familj vill man ju bara att det ska vara lugnt och fridfullt. Men verkligen är tyvärr inte alltid så :(

  2. Läste också om Sebastian inne på Lotta Greys ”Vimmelmamman” sida. Samma sak hände mig. En otrolig kille ! Livet är verkligen orättvist. Kram !

Kommentera

Required fields are marked *.