Över en halv miljon!

| 1 Comment

Hej på er!

Kikade in här och såg att vår insamling hos Barncancerfonden nu är över 500.000 kronor! Vi har en SMS insamling hos Östersund Posten och den är på runt 80.000 kronor. Plus att vi inte har fått in pengarna sedan galan var heller, så vi har lite pengar på ingång.

Det innebär, att vi just nu är uppe i 600 tusen kronor! 600 TUSEN KRONOR, det är mycket pengar. Pengar som går till något bra. Vartenda litet öre går till en bra sak- forskning.

Så vi en dag, kan hitta ett botemedel till cancer. Så fler människor slipper gå igenom det vi just nu går igenom. Förlora sin Bästa vän, bror, syster, kusin, mamma, pappa, ALLA anhöriga som vi har, som någon gång drabbats av cancer.

Tillsammans ska vi utrota denna fruktansvärda sjukdom. Vill du vara med och bidra till vår insamling? Tryck då på ”läs mer och ge” på knappen här till höger, eller så SMS:ar du

JULIA25 (för 25 kronor)
JULIA50 (för 50 kronor)
eller
JULIA100 (för 100 kronor)

till 72072. TACK för allt ert stöd.

Vi ska fortsätta kämpa för livet och för dig, Julia.

One Comment

  1. Jag har förlorat min pappa på grund av cancern, jag var bara 10 år och jag måste bara säga är att ni är fantastiska. Jag storbölade under hela er film som jag såg för första gången nyss, det är så himla fint och jag ska verkligen sprida vidare.

Kommentera

Required fields are marked *.