Stjärnfall den 20 december 20.00

| 1 Comment

Hej allihopa!

Nu har vi äntligen ordnat med sidan så att den fungerar igen. Vi har väldigt mycket att göra ikväll och hela dagen imorgon, men vi tänkte slänga upp ett inlägg om vad det är som tar upp all vår tid just nu, nämligen Stjärnfall!

 

Vi har ju skrivit lite om Stjärnfall innan men vi drar det lite kort igen. Det är en insamlingsgala till förmån för Barncancerfonden där alla pengar oavkortat går till vår insamling.

Artister som, Micke Mojo, Pure Faith, Frille Åsell och Thomas Drevin (220 volt), Patriks’s Combo och Mia Kempff kommer delta under kvällens gång. Palmcrantzskolans tredjeårselever inom vinterackrobatik kommer också att bjuda på en show!

Under kvällen kommer vi ha försäljning av smycken, tygpåsar och CD-skivor och det kommer även att hållas ett lotteri. Där kommer vi lotta ut priser som vi blivit sponsrad av från olika företag i Östersund.

Ni som är i Östersund imorgon är hjärtligt välkomna! Det går att köpa biljetter på plats i OSD (Folkets hus) och ta gärna med kontanter till lotteri och försäljning. ALLA artister, ljudtekniker, garderobsfolk etc ställer upp gratis, lokalen är sponsrad så alla pengar vi får in under kvällen kommer oavkortat att gå till vår insamling.

Tack alla som ställer upp och som gjort detta möjligt, ni är guld värda! Nu laddar vi inför imorgon :)

Många godnattkramar från oss i Juliaresan.

One Comment

  1. Någon som vill gå med mig på detta imorgon?

Kommentera

Required fields are marked *.