För dig, Julia

| 3 Comments

Hej på er!

Igår var en riktigt händelserik dag då vi begav oss för att se platserna där några scener ur Gudfadern spelats in.

Julia älskade alla Gudfadern filmerna och ville så gärna åka hit tillsammans med oss, vi pratade ofta om det under hennes sjukdomstid, samt alla andra resor som vi skulle göra tillsammans.

Om våra drömmar. Drömmar som bara förblev just drömmar för Julia och det gör så ont att tänka så. Det gör ont att vi bara är fyra personer som står där och upplever allt, det gör ont för att man konstant hör hennes röst och hur exalterad hon hade varit över att få uppleva detta.

Vi gör Juliaresan till minne av vår Julia och för att hedra henne, det har och kommer alltid att vara vårt egna syfte. Sedan gör vi det för alla andra barn som förlorat kampen samt alla de barn som kämpar mot cancern idag och det är där vi behöver allas hjälp.

Vi behöver hjälpas åt för att en dag kunna hitta botemedel till cancer. För att fler barn ska få uppleva sina drömmar, för att ALLA ska få kunna uppleva sina drömmar tillsammans.

För att vara med och bidra till vår insamling så trycker ni på vår insamling här till höger, eller klickar er in HÄR för att komma direkt till vår insamling. Stort tack för alla era bidrag, det betyder så otroligt mycket för oss!

Vi hade aldrig någonsin sett att våra liv skulle se ut såhär, att vi skulle mista en nära anhörig i cancer. Att vi skulle förlora någon som betyder så oerhört mycket för oss.

Juliaresan har alltid känts så självklar och det känns så overkligt för oss när alla ni fina människor skriver så mycket fint om oss, vi förstår liksom inte att det är oss ni menar.

Vi önskar att ni alla fått lära känna Julia, hon ÄR en fantastisk människa. Det känns verkligen att hon lyser igenom vår Juliaresa, alla fina ord ni beskriver oss som är verkligen Julia.

Vi vet att hon är med oss jämt men ibland räcker inte den tanken. Igår var en sådan dag då vi verkligen bara umgicks vi tillsammans och tänkte inte ens på omvärlden. Därav den dåliga uppdateringen.

Men nu kommer det en bildbomb från igår, det var helt fantastisk vackert och vi tänkte och kände dig omkring oss hela tiden Julia.

Allt för dig, alltid vi fem.

 

Bild1bild2bild5bild4bild3bild6bild7bild8bild9bild10bild11bild12bild14bild15bild16bild17bild19bild20bild22bild23bild24bild25

 

 

bild26bild28bild29bild30bild31bild18

3 Comments

 1. Hejsan,

  Jag heter Julia och är 16 år gammal, jag gick precis in på Paulina paow Danielssons blogg och läste i ett inlägg om er.
  Hon visade även videon som ni hade gjort, jag blev så rörd av det jag såg, viket arbete ni har lagt ner!
  Direkt när jag sett klart på videon så klickade jag in på er sida, och jag kommer att följa den varje dag. Det är sånt här som får en att känna att världen på vissa ställen går ett steg extra i rätt riktning.
  Jag grät mig igenom nästan hela filmen och den var verkligen hur fin som helst.
  Den borde verkligen spridas över hela världen så att människor får se hur det går till, och hjälper till att bidra.
  Den fick mig verkligen att tänka om, att man ska ta vara på det som man har och på de man älskar.
  Livet är orättvist och så kommer det alltid att vara, men det ni gör måste vara någonting av det finaste jag sett. Att göra detta för er vän är ren kärlek, och jag ville bara säga att ni är jätte duktiga. Vilka underbara kompisar ni är!

  All styrka och lycka till er, hoppas ni alla har det bra och fortsätter som ni gör.

  Många kramar <3

 2. use alkgjpaklgjrnxjvndfjg/bndnflg.s/';sjijtsldlm,bndfjgnh;s

Kommentera

Required fields are marked *.