Från Tyskland till Italien

| 0 comments

Hej på er!

Idag har vi tagit oss från Tyskland till Italien. Vi började från München och åkte neröver mot Österriket. Vi har länge sett fram emot att få se alperna och det var så otroligt vackert! Vi ville stanna överallt och ta bilder.

Vi stannade på en rastplats och åt lunch, idag blev det ravioli för hela slanten, förutom Stina som åt makrillmackor.

Vi åkte över Österriket och det är en plats som vi alla kommer att besöka igen, det var så fantastiskt vackert.

Efter lite cykling tog vi oss vidare med bil över till Italien. Där åkte vi på serpentinvägar hur högt upp som helst, vi besteg verkligen berg med vår bil och lilla husvagn, för att sedan ta oss ner för berget igen.

Vi alla förstod att Italien skulle vara fint, men att det skulle vara såhär häpnadsväckande vackert det trodde ingen av oss. Detta är ett av de ställena som vi verkligen kommer att återvända till och vi ser fram emot att komma till Sicilien.
Allt går jättebra för oss och vi trivs verkligen i vår lilla husvagn och med campinglivet!

 

Här kommer lite bilder från dagen:
Rastplatsen vid alperna som vi stannade i för att fota lite.

Juliaresanalperna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt över rastplatsen, så himla fint!

juliaresanalperna2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi var högt uppe på vägarna i Italien

italienjuliaresan

 

 

 

 

 

 

 

JuliaresanitalienJuliaresanitalien2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu befinner vi oss i Bolzano och ska tillbringa natten på en camping. Det är väldigt mysigt här, vi är omringade av berg. Även fast det både i Tyskland och Italien varit svårt att göra sig förstådd på engelska har vi ändå lyckats kommunicera bra med kroppsspråk.

Vi hörs igen imorgon!

Kommentera

Required fields are marked *.