Italien, från Bolzano till Bologna

| 0 comments

Hej på er!

Nu har vi äntligen kommit fram till campingen där vi ska sova inatt. Idag har varit en otroligt bra dag på så många sätt. Vi började vår färd runt nio i morse för att sedan stanna i Verona där vi träffade en familj som bjöd oss på lunch.

Strax efter att vi släppt Juliaresan kontaktade Fredrica och Fredrico oss, en familj som bor i Östersund. De berättade att de hade en lägenhet på Sicilien som vi kunde få låna och vi åkte hem till dem en kväll för att prata mera om det.
Det var helt otroligt vad gästvänliga de var och de tipsade oss om massa saker att se och göra i Italien, de berättade även att de hade vänner på olika ställen och bad oss höra av oss till dem när vi visste vilka städer vi skulle igenom.

Fredrica och Fredricos granne kom också från Italien, Serena. Hon kontaktade oss och berättade att hennes föräldrar samt bror bodde i Verona och ville gärna att vi skulle stanna på lunch.
Serenas bror Francisco hörde av sig till oss och berättade vart de bodde, vi hittade dit med hjälp av vår GPS. Vad vore vi utan GPS:en här nere? Vi skulle vara så långt, långt låååååångt borta, haha.

De bjöd oss på en jättegod lunch och ALLA här nere är så otroligt gästvänliga. Det känns som om vi hade känt dessa människor hela livet. De tog med oss till Verona och visade oss runt och på slutet av rundturen bjöd de oss på den godaste glassen ni kan tänka er!

Nu är vi alla så trötta så det känns som om texten är helt osammanhängande. Men vi hoppas att ni förstår. Vi vill i alla fall tacka Serenas underbara familj som gjorde så mycket för oss! Vi är så tacksamma och lite chockade för hur välkomnande alla är och låter en bli en del av deras familj direkt känns det som. Så fint!

Vi ska försöka ladda upp lite bilder men vi har inte så bra internet här på campingen. Kommer de inte upp ikväll kommer de under morgondagen!

Många kramar från oss i Juliaresan <3

Kommentera

Required fields are marked *.