Söndag i Italien

| 0 comments

Hej på er!

Vi kom fram till vår camping rätt så tidigt idag och det var väldigt skönt. Vi bor en bit utanför Rom och imorgon ska har vi satt av förmiddagen för att åka in i staden och kolla på bland annat Vatikanstaten. Det ska bli väldigt roligt!

När vi kom fram till campingen gjorde vi i ordning allt och sedan tog vi cyklarna för att söka efter en restaurang. Vi cyklade mot havet och åt på en restaurang vid vattnet. Det har varit riktigt varmt hela dagen idag så det var skönt att sitta nere vid vattnet för där blåste det lite i alla fall.:)

På hemvägen fick Adéle punktering, första punkteringen i Juliaresans historia! Och eftersom vi inte är vana att få punktering så hade vi endast med oss en ny slang, inga verktyg och ingen pump, haha! Så Stina och Amanda cyklade i förväg och hämtade bilen för att sedan hämta upp mig (Beatrice) och Adéle.

Vi har haft en riktigt skön dag idag och ser fram emot morgondagen! Lägger upp några bilder från dagen, tyvärr har kameran inte varit så aktiv idag. Men imorgon blir det många bilder igen!:)

Många kramar från oss i Juliaresan.

cykel1Cykel2IMG_0401Skärmavbild 2013-06-16 kl. 23.55.16

Kommentera

Required fields are marked *.