Återkommande sponsorer:

 

 

Skärmavbild 2013-05-25 kl. 22.16.24

 

 

 

 

Berners har återigen ställt upp med en bil som följer oss på resan. Vi tycker att detta är helt otroligt och kan inte tacka dem nog. Tusen tack till Berners som alltid ställer upp för oss!

 

 

 

Skärmavbild 2013-05-25 kl. 22.48.05

 

 

 

 

 

 

 

 

OKQ8:
OKQ8 har valt att stödja oss i år igen, det är vi otroligt tacksamma för. De har hjälpt oss med bensin när vi åkt ut och filmat personer i bland annat Sunne, Uppsala, Sundsvall och Umeå. De har även ställt upp med en dag där de tvättat bilar och där alla pengar gått till vår insamling. Tack för all hjälp!


logo_large

 

 

 

Grizzly:
Även Grizzly ställer upp för andra året i rad. De är med och trycker bland annat våra banderoller, rollups och stripar vår bil. Vi är väldigt tacksamma för all hjälp!


vision2

Vision 2:

Daniel (Bea och Julias kusin) på VISION 2 har gjort alla våra layouts. Det är också dem som hjälper oss med allt som inte riktigt går som de ska. De ställer alltid upp för oss och vi blir alltid bemött på ett proffsigt sätt. Vi kan inte tacka er nog!! TACK!


Skärmavbild 2013-05-25 kl. 22.15.41

Team Sportia:
I år har Team Sportia gått in med ett nytt set med kläder inför vår resa. Vi har fått vindjackor, cykelbyxor, cykeltröja samt strumpor, handskar och mössor. Tack för att ni valt att stötta oss igen!


berndtssons

Berndtssons tryckeri:Berndtssons tryckeri har återigen ställt upp med att trycka våra folders. Det är vi mycket tacksamma för! De har alltid ställt upp för oss.


Skärmavbild 2013-05-25 kl. 22.16.14

Egons:
Vi kommer även i år cykla med våra fina, blå cyklar som vi hade förra året, även denna gång från fina Egons. Tack för ert stöd!


35pS36Bu2Gctjxs5SY21b96CLWUxK2qaFrnwv0osskhx9XBWOfUKHJD3lHZJBJAbeMuxM1Loko4

 

Sportringen:
Sportringen har även de valt att ställa upp i år med fina kläder. Stort tack Sportringen!


peab

 

 

 

PEAB:

PEAB har gått in med finansiell sponsring till vårt projekt för att stödja vår resa. Vi har blivit sponsrade med 20 000 kr som hjälpt oss otroligt mycket. PEAB tog kontakt med oss förra året och ville vara med och stödja vårt projekt. Ni har underlättat otroligt mycket! Tack så mycket för all er hjälp PEAB!


 

ALINALOGGA

 

Alina Systems:
Alina Systems har i år gått in och sponsrat oss med en Time Capsule (hårddisk) där vi kan lagra alla våra filmklipp och liknande både under planeringen och utförandet av vår resa. De har varit med sedan start och har även gett oss en MacBook air som vi tagit med oss på våra resor. Stort tack för all er hjälp!!

YGM6xu0P7_1gjsddatWRyG7J88fWNMvXD8NSr-vRAjeqpKyXHDFflSWFhAtoreCfTTwZ_90QwI8
Mobic:
Mobic har gått in med en lånetelofon och ett abonemang på 10.000 kr så att vi kan uppdatera er under resan. Tack Mobic!

nyaica

Nya ICA Kvantum i Östersund:Johan Svensson som öppnar det nya ICA Kvantum här i Östersund har gått in med 15.000 kr till vårt projekt. Tack så jättemycket Johan!

logobil
Bilbolaget:
Bilbolaget har gått in med 5 000 kronor för att stödja vår resa. Stort tack till er!!
GYM24
Vi kontaktade GYM24 i början av vår planering. Det är ett nystartat gym som finns runtomkring i Jämtland.
Vi frågade om de ville gå in och sponsra oss med ett varsitt gymkort och de ställde upp direkt. Vi har fått vara med på pass och använt oss av deras lokaler. Personalen är supertrevlig och vi har verkligen trivts!
STORT TACK GYM24 för att vi fått gymmat hos er, det har varit guld värt!
CROSS
Adéle började en kurs hos Crossfit i Östersund. Hon älskade den träningen och vi frågade om vi även skulle få kunna börja träna hos dem. De ställde upp och ordnade så vi fick komma på alla pass och även gå deras kurs för nybörjare. Vi har lärt oss otroligt mycket där och alltid blivit mottagna med öppna armar.
STORT TACK till Crossfit Östersund som låtit oss träna hos er!!